Narozeninová novinka: herec Zdeněk Piškula vypustil do světa klip ke své písni Zvraty

Zdeněk Piškula se stále výrazněji profiluje nejen jako herec, ale také coby muzikant. Před časem nahrál písničku Zvraty, pro kterou napsal hudbu i text, nazpíval ji a doprovodil na kytaru. A k velké radosti početné skupiny fanynek se v červnu singl dočkal atraktivní obrazové podoby – v hlavní (a jediné) roli Zdeněk Piškula! Nový klip je k vidění na: https://youtu.be/zahvMEYT-n8

„Píseň Zvraty byla nahrána přibližně před třemi měsíci, ale až v červnu jsem se rozhodl, že k ní natočím videoklip a vyšlu ji do světa. Videoklip vznikal dost na punk, byl natočen přibližně za 4 hodiny s tím, že jsem skoro vůbec nevěděl, co v něm budu dělat. Zkrátka jsme tvořili a vymýšleli na místě! Naštěstí nám firma 2media poskytla prostor v krásném, starém bytě v Pařížské ulici, takže shánění prostoru nebylo náročné. Vlastně jsem ani neřešil, co si vzít na sebe, prostě jsem se oblékl do toho, do čeho jsem zrovna ten den chtěl. S výsledkem jsem velice spokojený, ale to je hlavně zásluha kameramana a zároveň střihače Martina Štembery," říká Zdeněk Piškula, pro něhož byl nový klip dárkem k osmnáctinám, které slavil 25. června.

Poprvé se Zdeněk Piškula, student oboru herectví na Pražské konzervatoři, zapsal do povědomí diváků jako Honzík Dvořák v seriálu Vyprávěj. V patnácti dostal roli Bruna Macka v Doktorech z Počátků, následovaly další televizní seriály a inscenace a v roce 2014 pohádka Jana Svěráka Tři bratři, ve které si zahrál Matěje, nejmladšího z bratrů. Hostoval v divadlech a v září bude na televizních obrazovkách k vidění v roli France Rohlinka v seriálu Já Mattoni.

S nemenším nadšením a odhodláním se vedle herectví Zdeněk Piškula realizuje také v hudební sféře. Zpívá, skládá písničky, hraje na klavír a na kytaru. A krom toho je zdatným tanečníkem, zvládne swing, breakdancing, step i klasiku. Aktivní je i na sociálních sítích, kde má více než 160 000 fanoušků na Instagramu.

Publikováno 27. 06. 2016 v rubrice Hudba