Pavel Šporcl & Gipsy Way Ensemble zahrají pod širým nebem na zámku Velké Losiny

Vášeň, cikánské rytmy a muzikantské mistrovství zažije 1. července nádvoří zámku Velké Losiny - pod širým nebem se tu odehraje koncert Pavla Šporcla a cikánské cimbálové kapely GIPSY WAY ENSEMBLE! 

Jedinečný zážitek na začátku prázdnin spojí mistrovství Pavla Šporcla s temperamentem a cikánskou vroucí krví ve skladbách světových autorů, ale i samotného Pavla Šporcla.

Vůbec první open air koncert v desetileté historii projektu KLÁŠTERNÍ HUDEBNÍ SLAVNOSTI, navíc v krásných zámeckých kulisách, je jedním z dárků našim příznivcům ke kulatému výročí festivalu," uvedl ředitel festivalu Roman Janků. Houslový virtuos Pavel Šporcl dodává: "Open air koncerty jsou v jistém ohledu adrenalinové. Mají jedinečnou atmosféru díky místu konání, kterou umocňuje právě ten velký otazník: jaké asi bude počasí." Prázdniny přece mají být veselé, vášnivé, romantické, nezapomenutelné a malinko adrenalinové ...

Přijďte tedy zahájit prázdniny 1. července od 20 hodin na nádvoří zámku Velké Losiny. Vstupenky již nyní v předprodejích na www.klasternihudebnislavnosti.cz, v systému Ticketportal.cz a ve smluvních předprodejích.

 

 

Publikováno 21. 06. 2016 v rubrice Hudba