SharkaSs a LOLA přichází s novým klipem a vyráží na společné tour!

Rapperka SharkaSs o sobě dala v roce 2012 vědět svou účastí v televizní soutěži Česko Slovensko má talent, kde se dostala až do semifinále a poté se svými singly bodovala nejen v hitparádách předních rádií, ale i na televizi Óčko. Teď společně s kapelou LOLA představuje další pecku Hra o city, na kterou vznikl i videoklip a vyráží s nimi v únoru na své první klubové turné.


 

Ve videu se objevil i seriálový herec a moderátor Jakub Štěpán se svou hereckou kolegyní Klárou Jelínkovou, tato dvojice ztvárnila hlavní role nefungujícího páru, který v klipu naruší zpěvačka Rosie a v roli barmana olympionik a reprezentant v běhu na lyžích Dušan Kožíšek. „Nový klip se povedl. Na natáčení jsme si přizvali zajímavé lidi a celý klip tvoří příběh, s kterým se mnoho lidí může ztotožnit - je to příběh o lásce, nevěře a životu jako takovém. S kapelou LOLA jsme se dohodli, že spolu pojedeme turné a nový klip představíme lidem osobně. Těším se na to," říká rapperka SharkaSs.

Spojení kapely LOLA, která se naposledy blýskla videoklipem s Jaromírem Jágrem k písni Kladnou hlavou, jež vznikla pro hokejový klub Rytíři Kladno a mladé rapperky zatím funguje skvěle, což dokazuje právě Hra o city. Na každém koncertě v rámci tour se můžete těšit i na specialitu SharkaSs a tou je rap z místa, kdy rapperka na základě náhodných slov od fanoušků spustí dechberoucí improvizaci. Jejich show obohatí skupina Naděje, vítězové projektu G2 Band Academy televize Óčko.

Moc mě baví propojování hudebních stylů, dát hudbě novej rozměr. Tohle se myslím s SharkaSs povedlo, spojili jsme její rap s naší hudbou, její a náš pohled na věc a jak zpíváme v písničce Hra o city, jako já, jako ty, můžem mít ty stejný pocity... Těším se moc na společný tour, koncerty mám rád, v hudbě improvizaci a SharkaSs je v tomhle opravdu dobrá," dodává Aleš Petržela, zpěvák skupiny LOLA.

 

PoCITY TOUR 2017:

4.2. PRAHA - Chambers bar
18.2. PLZEŇ - Buena Vista
4.3. MOST - Kaštan
17.3. KUTNÁ HORA - Česká 1
25.3. KLADNO - Poldofka

Další koncerty budou doplněny.

  

Více informací:

www.lolakapela.cz
https://www.facebook.com/kapelalola/
www.sharkass.cz
https://www.facebook.com/rapperkasharkass/
www.skupinanadeje.cz
https://www.facebook.com/skupinanadeje/

 

 

Publikováno 31. 01. 2017 v rubrice Hudba