KNIŽNÍ TIP: Temná komiksová řada Zaslíbená Země Nezemě

Doporučujeme novou mangu série Zaslíbená Země Nezemě, která právě startuje v Nakladatelství CREW

Jedná se o drsný příběh o skupině sirotků, kteří se mají stát potravou pro nenasytné démony - ale nevzdávají se tak snadno. Série vyniká živou kresbou a svižným tempem vyprávění, kde se příběh neustále vyvíjí a proměňuje...

 

Děti v sirotčinci Grace Field House žijí pod dohledem laskavé vychovatelky a zdá se, že ke štěstí jim téměř nic nechybí. Netuší však, že to je jen pozlátko, a že se z nich všech postupně stane potrava pro démony. Když se některým z nich podaří zjistit pravdu, zjistí, že jsou v neřešitelné situaci. Není to komu říci, pokud se to dozví ostatní, vypukne panika a už brzy nastane další období „sklizně". Nezbývá než utéct - jenže povede se jim to dřív, než bude pozdě? Zvláště, když mají soupeři informace o každém jejich pohybu a jasně dávají najevo, že nemají nejmenší šanci. A možná, že je mezi dětmi i zrádce, který donáší zprávy přímo hlavní vychovatelce.

 

Hrdinové čelí neustálému tlaku a jsou nuceni dělat v každém okamžiku těžká rozhodnutí. Koho obětovat, aby se útěk podařil? S kým se spojit? Komu se dá vůbec věřit?

 

Není divu, že se z této strhující série stala téměř okamžitě legenda. A Nakladatelství CREW ji teď přináší i k nám!

 

Vydává Nakladatelství CREW. 192 černobílých stran. Cena 199 Kč.

Komiksy k dostání u dobrých knihkupců a v e-shopu Nakladatelství CREW.

  

Kontakty: www.crew.cz

 

 

 


Publikováno 08. 03. 2019 v rubrice Knihy