Page café v Centru Chodov – první z nové sítě kaváren zve na výběrovou kávu, čerstvé zákusky a knižní novinky

Káva + knihy = pohoda.  Platnost téhle mimořádně inspirativní rovnice si můžete ověřit v nové kavárně Page café v pražském Centru Chodov. Každý den od 8:30 až do 22:00. K výtečné kávě z pražírny Nordbeans či čaji si v klidu vychutnáte nejen čerstvé zákusky, ale také neméně lákavé knižní novinky z nakladatelství Euromedia, které jsou na místě k zapůjčení a přečtení. A stejně tak Page, oblíbený knižní magazín nejen o knihách.

Dávno víme, že čtení knih je požitkářská záležitost a že k němu příjemně pasuje vysedávání po kavárnách, dobrá káva, čaj a sem tam zákusek. Na to jsme mysleli při tvoření konceptu Page café. Spojili jsme kavárenské požitkářství se čtením, proto u nás zákazníci naleznou hromadu knih, ze kterých si mohou na místě číst. Vybírali jsme z bestsellerů, tudíž jsou u nás dostupné nejrůznější žánry, beletrie i non-fiction," konstatuje Lucie Zelinková, Head of online marketing pro Luxor a EMG.

Unikátním konceptem kaváren Page café, z nichž první je otevřena v Centru Chodov, jde Euromedia Group ještě blíže ke svým čtenářům. V Page café najdou výběrovou kávu, kvalitní občerstvení a také klid na čtení či práci. V příjemném prostředí, nerušeně a bez spěchu získají přehled o aktuálním dění na knižním trhu a zajímavých titulech, které jsou ve spolupráci s knihkupectvím Luxor pravidelně obměňovány. V Page café je v prodeji i káva s sebou. „Mysleli jsme na palčivé téma ekologie, proto když si u nás zákazníci budou chtít dát kávu s sebou, nedostanou ji do nerecyklovatelného kelímku, ale do kelímku, který je celý z bambusu. A brčka používáme přirozeně papírová, nikoli plastová," dodává Lucie Zelinková.

 

Kontakty  

www.luxor.cz

  

 

 

Publikováno 17. 08. 2019 v rubrice Knihy