Komedy Fest 2017 - hvězdy humoru (opět) v Plzni 28. 5. - 3. 6. 2017

Západočeská Plzeň se opět promění v město humoru. Od 28. května do 3. června 2017 se zde uskuteční už 4. ročník KOMEDY FESTU. Sjedou se sem hvězdy českého tradičního i novodobého humoru. Zváni jsou tak všichni, kteří se rádi baví, smějí a chtějí se potkat s těmi, kteří humor šíří! 

O CO JDE?

Festival humoru Komedy fest je největší přehlídkou tradičního i novodobého humoru. Jako první festival svého druhu u nás se zaměřuje na rozmanitý humor v podání komedií profesionálních činoherních divadel, one man/woman show, improvizací, talk show, hudebních a stand-up vystoupení. Úsměvná atmosféra festivalu uvádí pestrý humor z celé České republiky do centra Plzně.

JAKÉ NOVINKY?

"Letošní již 4. ročník festivalu zásadním způsobem inovuje svojí stávající strukturu, kterou se rozroste jak o počet představení, účinkujících, míst konání, tak i o celkovou kapacitou diváků. Spojením tradiční verze festivalu pořádané v Měšťanské besedě s novou letní open air edicí, dojde k souvislé platformě," říká producent a hlavní organizátor Komedy Festu Jiří Turek.

V rámci slavnostního zahájení budou předány ceny za dlouhodobý přínos českému humoru. Součástí zahájení 28. 5. 2017 bude bohatý celodenní program pro veřejnost. Vstup je zdarma!

3. 6. 2017 se pak v Amfiteátru OC Plzeň Plaza uskuteční Open air, který bude pro návštěvníky festivalu velmi atraktivní.

Půjde o celodenní program plný humoru a hudby. Program Open-air Komedy festu najdete zde http://www.komedyfest.cz/predstaveni/predstaveni-detail?articleId=9

KDO PŘIJEDE?

Lukáš Pavlásek, Jiří Lábus, Oldřich Kaiser, Jakub Kohák, Ester Kočičková, Anna Polívková, Jiří Schmitzer, Těžkej Pokondr, Zdeněk Izer, Tomáš Matonoha, Vladimír Polívka, Eva Holubová, Bohouš Klepl, Tomáš Měcháček, Karel Hynek, Vojtěch Záveský a mnoho dalších....

V.I.P. OSOBNOSTI?

Kromě účinkujících V.I.P. osobností přijede do Plzně i řada osobností ze světa showbyznysu. Detaily jejich účasti a další zapojení v programu se momentálně ještě dolaďují, ale včas vás budeme informovat!

I v minulých ročnících navštívila Komedy fest celá řada známých osobností, včetně Jiřího Lábuse, Ondřeje Sokola, Lukáše Langmajera, Báry Hrzánové, Simony Babčákové nebo třeba Simony Stašové...

KDE SE KOMEDY FEST KONÁ?

30. 5. - 2. 6. Měšťanská Beseda

3. 6. - Amfiteátr OC Plzeň Plaza

VSTUPENKY?

Vstupenky na Komedy Fest si můžete zarezervovat a zakoupit zde: www.komedyfest.cz

MASKOT !

Maskotem Komedy Festu je velbloud ve smokingu, se žlutým motýlkem a kapesníčkem se smajlíkem v kapsičce. Proč právě velbloud? Tak třeba proto..., že .... od roku 1434 je ve znaku města dvouhrbbý velbloud v modrém poli. A Komedy Fest chce být spjatý stále s městem, kde se festival koná... Další důvody o tom, proč právě "Pan velbloud" je tváří festivalu, se dozvíte, když do Plzně od 28. 5. - 3. 6. 2017 přijedete!

Více informací, včetně aktualizovaného programu, najdete na

www.komedyfest.cz

Publikováno 18. 04. 2017 v rubrice Festivaly