Tip z Divadla Komedie: Poslední možnost navštívit Konzervativce se Stanislavem Majerem v hlavní roli – derniéra v březnu!

Konzervativec, hra o významu oslav dějinných událostí, měla v Divadle Komedie premiéru symbolicky 28. října 2018. Sté narozeniny Československé republiky byly ostatně jedním z impulzů k jejímu vzniku. Zájemci o návštěvu tohoto tohoto pozoruhodného představení by si měli pospíšit, protože hra bude na programu Divadla Komedie již jen dvakrát - ve čtvrtek 6. února a ve středu 18. března, kdy proběhne derniéra!  Spolu se Stanislavem Majerem, excelujícím v hlavní roli, v Konzervativci hrají Petr Vančura a Michal Noga.

Máme dojem, že umíme určit, kdy přesně se co stalo. Věříme v posloupnost. V časovou osu. Mnohé věci a události jsme očíslovali. Války a republiky mají své dané pořadí, víme co a kdy slavit. Ve skutečnosti však máme jen moře času. (Moře, které nás jednou pohltí.) Každá minuta pohromadě je zázrak, zastavme se tedy na chvíli a uctěme společně přítomný okamžik.

Inscenací Konzervativec pokračuje spolupráce autora Davida Zábranského, režisérky Kamily Polívkové a herce Stanislava Majera, která započala úspěšnou hrou Herec a truhlář Majer mluví o stavu své domoviny (dodnes uváděnou ve Studiu Hrdinů).

Více informací a on-line prodej vstupenek na https://www.mestskadivadlaprazska.cz/inscenace/343/konzervativec/

Publikováno 30. 01. 2020 v rubrice Divadlo