Kluby

  • Peter Lipa oslaví osmdesátiny novým albem NOLA, koncertem a křtem

    Legendární „jazz-bluesový guru" Peter Lipa 30. května oslaví neuvěřitelné 80. narozeniny. A oslaví je křtem svého nového alba NOLA, které vychází rovněž 30. května. Křtít a samozřejmě také zpívat a hrát se bude od 19 hodin v pražském hudebním klubu Doupě za aktivní účasti Michala Prokopa, Emila Viklického, Michala ŽáčkaMarkéty Foukalové a Ondřeje KonrádaZáznam tohoto jedinečného večerapořídí Česká televize.

    více
  • Akce crave nabídne hudební lahůdky v pečlivě sestaveném menu

    crave je jednodenní hudební akce, která proběhne 10. září v klubu Fuchs2 na ostrově Štvanice. Jedno místo, 3 stage, 15 umělkyň a umělců, DJs i live acts z domácí i zahraniční scény. Crave je rave do ranních hodin, a zároveň generační výpověď aktuálních hudebních trendů. Neklademe limity, nenastavujeme hranice, jsme otevření všem. No judgments, just open and safe space.

    více
  • Podporujme své oblíbené kluby, dokud je ještě máme!

    Balada Bar (Praha)
    Balada Bar existuje necelé tři roky poblíž nové stanice metra Bořislavka. Je to jedno z posledních míst v Praze, kde často hraje punk, kde obsluhu opravdu baví čepovat pivo a kde si můžete jen tak upořádat jakoukoliv akci bez ohledu na žánr, pokud ovšem neodporuje listině práv a svobod. Balada Bar uspořádal desítky benefic a je nakloněn začínajícím kapelám. Nyní vás žádá o solidaritu a případný příspěvek na účet 231904509/0300. Je možné si též něco koupit ve virtuálním Baladím shopu. Je do něj možné ještě něco věnovat.

    více
  • Pravý hip hop do Prahy zavítá už za pár dní

    Už potřetí se Praha zaplní nejlepšími světovými tanečníky, kteří k nám přijíždějí za pouliční kulturou. Je to obrovská pocta, že se akce takovýchto rozměrů - The Legits Blast Festival - koná právě v centrální Evropě. Festival je respektovaný umělci a vyhledávaný fanoušky z celého světa. Zárukou kvality není jen 10letá tradice, ale především důvěra legend, které stály u zrodu samotného hip hopu. 

    více
  • Wu-Box sága pokračuje. V září přijede Ghostface Killah.

    Wu-Tang Clan je bez debaty nejzásadnější kapela hiphopový historie. Syrová, nekompromisní, tvrdá, svá. Kung-fu rap je okolo čeho se to točí. Jejich kariéra je jak film, členové jak postavy z jejich oblíbeného kousku. GZA je mentor, RZA boss a Ghostface Killah největší zabiják. V roce 2017 není o nic míň aktuální a ceněnej, než v roce 93. Brzy oslaví pade a vypadá to, že příběh se láme. Láme, jasně, do toho nejzajímavějšího. Přichází krevní msta v rukou neporazitelného bojovníka. Ve čtvrtek 28. září v Lucerna Music Baru.

    více
  • Barcelonská senzace Che Sudaka se v neděli vrátí do Prahy

    Neuvěřitelných 15 let nepřetržitého koncertování po celém světě mají za sebou Che Sudaka. Do Lucerna Music Baru se v rámci oslav tohoto výročí vrátí 5. března a vedle tradiční energické show slibují všem fanouškům také několik nových písní z připravované desky, která by měla vyjít ještě v tomto roce.


     

    více
  • Rapper Riff Raff přijíždí poprvé do ČR

    Kýč je krásný. To nevymyslíš. Jody Highroller, Neon icon. Peach Panther, Butterscotch Prince, The Egyptian Al Capone, Aquaberry Aquarius a mnohem víc. To chceš. Září do tmy neúnavně jako světelná trubice. RiFF RAFF, napůl člověk, napůl mýtus, jeden a půl nestydy, dohromady dva a půl chlapa v jednom.

    více
  • Elektronický projekt Tosca vydává nové album Going Going Going

    Po třech letech od poslední desky Outta Here vychází na labelu K7 Records zbrusu nová nahrávka, kterou elektronický projekt Tosca nazval Going Going Going. Vrací se na ní ke svým kořenům a naživo jí představí 13. března v Lucerna Music Baru. 

    více
  • Řekni všem: Dope DOD jsou zpátky!

    Zuřivost v srdci. Energie. Vztek. Řev a heavy beats. Dope DOD. Skit Vicious a Jay Reaper. Velkej a rozpolcenej a malej čert, co strašlivě zlobí. K tomu škodolibej DJ Dr. Diggles jako pán stínů, co se rád koupe v záři reflektorů. Když plivou oheň do mikrofonů, jejich DJ nepouští hudbu, pouští hrůzu! Zní, jakoby sílu vysávali z hroznů hněvu. No a teď jdou Dope DOD zpátky - 6. 4. v Lucerna Music Baru. Bu bu bu.

     

     

    více
  • Polemic vystoupí v Lucerna Music Baru se speciálním programem a hosty

    V úterý 15. listopadu se vrátí do Prahy populární slovenská ska a reggae kapela Polemic. Chlapci si pro Lucerna Music Bar připravili speciální setlist a přivezou i hosty.

      

    „V Lucerna Music Baru vystoupíme v rozšířené sestavě - s perkusionistou Eddy Portellem a vokalistkami Katkou Ščevlíkovou a Ronie. Budeme mít originální setlist postavený výhradně pro tento koncert. Uslyšíte písničky, které jsme dlouho nehráli a i novinku Hráči, která bude mít v Česku premiéru. Naše výzva pro každého návštěvníka je jednoznačná: Tancuj!" lákají Polemic na pražský koncert. 

     

     

    více
  • Jamajská senzace No-Maddz se představí poprvé v česku

    Pražský podzim, koncertní seriál věnovaný reggae music, se blíží do finále! Po premiéře jamajského Gyptiana a blížícím se vystoupení krále italského reggae Alborosieho, se můžete těšit ještě na jednu velkou událost v jamajských rytmech. A nebude to jen jeden koncert, ale celý Jahmusic Reggae Festival, který představí 28. listopadu v Lucerna Music Baru hned tři domácí skupiny, DJs a navrch jamajskou senzaci - kapelu No-Maddz! 

    více
  • Spanilá jízda bubeníků dorazí v neděli do Lucerna Music Baru

    V pátek 14. října odstartoval v podhůří Jizerských hor v pořadí 15. Slet bubeníků, který se představí v neděli 23. října také v pražském Lucerna Music Baru. Letošní podtitul „Ktož sú boží bubeníci" láká na kombinaci gregoriánského či husitského chorálu, doprovázenou rytmicky přesnou palbou bicích souprav a dalších perkusí. Novou posilou letošního Sletu je zpěvák a bubeník Tata Bojs Milan Cajs.  

    více
Na začátek « 1 2 3 4 5 7 8 » Na konec