Barcelonská senzace Che Sudaka se v neděli vrátí do Prahy

Neuvěřitelných 15 let nepřetržitého koncertování po celém světě mají za sebou Che Sudaka. Do Lucerna Music Baru se v rámci oslav tohoto výročí vrátí 5. března a vedle tradiční energické show slibují všem fanouškům také několik nových písní z připravované desky, která by měla vyjít ještě v tomto roce.


 

Che Sudaka si u nás už získali díky skvělým koncertům slušnou fanouškovskou základnu. Kapela usazená v Barceloně představuje špičku žánru zvaného mestizo music, který kombinuje vlivy tradiční cumbie, ska a punku. Kořeny má jejich hudba také v jihoamerické popkultuře a v legendárních kapelách, jako The Clash, Mano Negra a Los Fabulosos Cadillacs. Členové kapely pocházejí z Argentiny a Kolumbie a každý koncert dovedou proměnit v přesně tak divoký večírek, jaký by člověk od temperamentních jižanů očekával.

 

Muzikanti bývali v minulosti ilegálními migranty z barcelonských ulic, což se projevuje v jejich sociálně kritických textech, ve kterých brání práva obyčejného člověka před tlaky politických systémů či médií. Power to the people! Ohromující koncertní energie se vryje pod kůži každému návštěvníkovi jejich show. Důkazem budiž více než 1500 koncertů po celém světě - od Jižní Ameriky přes východní Evropu až po Japonsko.

 

Che Sudaka vydali za 15 let svého působení na globální scéně již 8 alb, přičemž to zatím poslední, Hoy, vyšlo v roce 2014. V tomto roce však kapela slibuje vydání zbrusu nové nahrávky, takže se dá očekávat, že na aktuálním turné naservíruje fanouškům již nějakou tu ochutnávku a že nejinak tomu bude i 5. března v Praze.

 

Vstupenky jsou v prodeji za 350 Kč + poplatky na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na webu Lucerna Music Baru, GoOut.cz a v sítích Ticketpro a Ticketportal. Na místě 400 Kč.


Oficialní Facebook událost: https://www.facebook.com/events/955181237920813/

Ticket link: https://www.musicbar.cz/program/che-sudaka-es-2/

  

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=JwB0PXM8NMg

https://www.youtube.com/watch?v=JhNVRQwy2Yk

https://www.youtube.com/watch?v=u3ujiDN7HO8

 

www.chesudaka.com

https://www.facebook.com/chesudaka/

 

www.musicbar.cz
www.facebook.com/lucernamusicbar

www.instagram.com/lucernamusicbar
www.twitter.com/lucernamusicbar

Publikováno 27. 02. 2017 v rubrice Kluby