Divadelní tip: Soubor 11:55 poprvé vystoupí na scéně NoD, na Jatkách78 uvede v listopadu novou hru

Čtvrtá sezóna oblíbeného souboru 11:55 (za pět dvanáct) bude plná novinek a změn. Během září se souboru rozloučil s kultovním představením Regulace intimity, zúčastnil se také festivalu 4 + 4 dny v pohybu, ale jeho pozornost stále směřuje spíše do budoucnosti. 20. října od 19:30h  jej v rámci oslav 25. výročí prostoru NoD uvidíte v čisté improvizaci Harakykyri, po níž bude následovat koncert kapel, včetně žijící legendy Hovada z Ruprechtic. 29. listopadu se pak na Jatkách78 chystá premiéra inscenace v režii Kashy Jandáčkové Městečko Fake News. 

Od nového roku se 11:55 stěhuje nastálo do prostoru NoD, proto pojal první účinkování zde 20. října jako nahlédnutí do své tvůrčí kuchyně. V rámci zahájení narozenin BE25 uvede svou improvizaci, proces, který doprovází každé jejich zkoušení. Půjde prý o neopakovatelný zážitek a vstup bude zdarma, proto je dobré rezervovat si místo na: https://goout.net/cs/listky/be25-predehra/wqob/

 

Do konce roku je soubor k vidění ještě v prostoru Jatek78, kde také uvede celkem čtyřikrát svou novou inscenaci v režii Kashy Jandáčkové Městečko Fake News. Premiéra nového představení se koná 29. listopadu od 19.30h, reprízy následují 30. listopadu, 2. a 11. prosince. Vstupenky jsou již v prodeji.

 

Diváci mohou na Jatkách navštívit i další představení 11:55 - 15. října a 7. listopadu zatím poslední novinku Já v žádném případě netvrdím, že jsem bůh, 29. října rozhlasovou hru na jevišti s názvem J. Sinclair - Umění braku ON AIR a 6.listopadu opět improvizaci Harakykyri.

 

Vstupenky jsou k dostání buď online na www.jatka78.cz nebo v pokladně divadla vždy hodinu a půl před začátkem představení. 

 

Vstupné: základní 250 Kč/student 150 Kč

 

 

Publikováno 17. 10. 2017 v rubrice Divadlo