„Nekorektní“ komedii Mstitel pomohou dokončit filmoví fandové na DONIU.cz

„To je dobrý mít film jako s obrazem i se zvukem," shodují se Jaroslav Dušek, Milan Šteindler a Pavla Tomicová ve videu k crowdfundingové kampani na platformě Donio.cz. Řeč je o nové české komedii Mstitel.  A pokud to vidíte stejně, tak právě teď můžete přispět na Mstitelovo dokončení. 

/https://www.donio.cz/mstitel/

V mnoha ohledech nestandardní filmový počin režisérky Lucie Klein Svobody, který se vymyká hranicím žánru i vkusu, je po čtyřech letech úsilí z 90 % hotový, ale ještě potřebuje nabarvit a nazvučit. Důvody, proč pomoci dotáhnout realizaci právě tohoto filmu do konce, shrnul Jaroslav Dušek: "Prostě to není žádná korektní komedie, která by diváka hladila po srsti. Milovník bezzubých seriálů ji může vnímat i jako lehký políček."

Kampaň na  Doniu.cz je odstupňována čtyřmi milníky, z nichž první - 150 000 Kč - se už podařilo zdolat. Cílem je vybrat ideálně 600 000 Kč. Za finanční podporu filmu s výmluvným podtitulem „Když nemůžeš, tak přilej", získáte nejen bohulibý status donátora české kinematografie, ale také některou z atraktivních odměn. Tak například místo na čestném seznamu sponzorů na webu filmu Mstitel či ve filmových titulcích nebo vstupenku na premiéry v Praze, Brně či Ostravě, které jsou v plánu na léto 2021. Pro sběratele autentických rekvizit je připraven kostým czechomana a czechomana kida, maketa ruské vesmírné rakety typu SAMOVAR 1 a dokonce legendární Tatra 1148 s funkčním jeřábem! Zřejmě nejatraktivnější odměnou je možnost absolvovat premiérový večírek a „zapařit" si společně s populárními herci. V době, kdy všichni toužebně očekáváme konec restrikcí, se vyhlídka premiérového baru zdá nesmírně atraktivní, obzvlášť když jde o film ve kterém vodka teče proudem.

Publikováno 04. 05. 2021 v rubrice Film