Rokytná FEST -Do Rokytnice přijede Argema i UDG

V sobotu 15. května zažije po necelém roce Rokytnice nad Rokytnou pořádný rockový zážitek. Již podruhé se tam uskuteční Rokytná FEST. Hlavními hvězdami jsou kapely Argema a UDG. Celkově vystoupí na akci, která začíná již ve 14.00, sedm rockových formací.

Festival je ale výjimečný také tím, že již minulý rok návštěvnost dosáhla téměř počtu obyvatel obce. A letos si organizátoři věří ještě víc. „Loni festival navštívilo téměř osm stovek lidí, letos počítáme, pokud vyjde počasí, něco přes tisíc,“ uvedl jeden z organizátorů akce Pavel Vlašín. „Návštěvnost nás velice mile překvapila, protože to byl teprve první ročník,“ dodal.

Náplň festivalu se nese v rockovém stylu. Na pódiu se s Argemou a UDG vystřídá také místní kapela Noise. Dále zahrají Zeus, Extáze, Vjetef a Zlatý voči. „Je to taková směs okresních kapel a kapel republikových, myslím, že to tady nikde v okolí není,“ řekl Pavel Vlašín .

Celý duben byly v předprodeji lístky za 119 korun. „Už teď víme, že je o akci zájem, prodáno bylo několik stovek lístků,“ prozradil další z pořadatelů Radek Ferkl. Na místě budou stát 149 korun. O zájmu nejen místních svědčí také více než šest set potvrzených účastníků na sociální síti Facebook. Do nízké návštěvnosti tak může zasáhnout jen počasí.

Akci zaštiťuje fotbalová nezisková organizace 1. SK Rokytnice nad Rokytnou.

Areál pro účastníky bude otevřen od 13 hodin. Více informací získáte na webu rokytnafest.cz.

Publikováno 12. 05. 2010 v rubrice Hudba