TATA BOJS - předvánoční klubová jízda pěšáků...

Koncert, který bude speciální tím, že nebude ničím speciální. I když v případě Tata Bojs...

Klub Roxy , úterý 14.prosince od 19,30

Afterparty:

THE FAKES DJ's + host JAN P. MUCHOW + oldschoolové překvapení

Poslední letošní koncert skupiny Tata Bojs se odehraje v pražském klubu Roxy v úterý 14.prosince. Celý program bude v případě Tata Bojs speciální tím, že nebude ničím speciální. Po dlouhých letech tak Praha zažije klasický klubový koncert skupiny, kde prostor dostanou v prvé řadě zásadní hity.

S jistou dávkou nadsázky lze označit celý večer jako pražskou derniéru současného programu Tata Bojs. Důvodem je plánované vydání nového alba na jaře 2011 a tak příští koncertní zastávka v Praze již představí i novinky z chystaného alba.

„Možná to vypadá jako pokus o vtip, když chceme udělat koncert speciální tím, že na něm nebude nic speciálního. Když si ale proberu archiv našich pražských koncertů v posledních pár letech, tak je opravdu těžké na nějaký "obyčejný" narazit. Tak doufáme, že teď nenarazíme.“, vzkazuje Mardoša.

"A když, tak jedině na vlnu nadšení...:) Myslím, že pro nás bude hodně příjemný a osvobozující si zase po dlouhý době přijít do klubu "jenom" zahrát a nestresovat se tím, jestli někde nevypadl timecode nebo nespadla projekce. Možná se před koncertem i klidně vyspím...", dodává Milan Cais

Vstupenky v obvyklých předprodejích za 250,- (+ poplatky) a za 300,- Kč na místě

Více informací na :

http://www.facebook.com/pages/Tata-Bojs/91562030507 www.tatabojs.cz

Publikováno 22. 11. 2010 v rubrice Hudba