Písničkář JAKUB ONDRA se s novinkou Začátky vrací domů

Mladý český písničkář Jakub Ondra, který v posledních deseti letech  procestoval s kytarou a mikrofonem doslova celou Evropu a nejdále byl dokonce na hudebním festivalu v Shanghaji, se po dlouhé době vrací domů! Svůj návrat uvádí česky zpívanou písní Začátky, kterou doprovází radostný klip, na nějž se můžete podívat zde: https://youtu.be/N5BPXbJUUE4

Od té doby stačil Jakub získat smlouvu s vydavatelstvím Sony Music v Německu a vydat zde debutové album v angličtině. Právě v Německu také v roce 2015 složil a nazpíval svůj první úspěšný singl On the menu, který dosáhl již více 8 milionů přehrání (!) na Spotify. Následně většinu času žil a skládal ve Švýcarsku, odkud se nyní vrací zpátky do Prahy.

Novinka Začátky je právě o tom, jaký je to pocit vracet se po dlouhé době domů. Jakub se domů těší a na jeho písničce je to znát. Píseň, kterou produkoval Igor Ochepovsky, má podmanivý popový zvuk a vyjadřuje důležitost domova, rodiny a kamarádů. Doprovodný videoklip byl natočen s Jakubovými přáteli Štěpánem Krtičkou (režie) a Jáchymem Novotným (kamera) a zachycuje radost z návratu domů a ze shledání s lidmi, které má rád. Nový singl Začátky vychází v digitální distribuci Supraphonu.

Publikováno 22. 04. 2023 v rubrice Hudba