Projekt "KATARZE the First Encounter Cabin Fever" v bývalém Nuselském pivovaru

Událost, kterou si nechcete nechat ujít na samém konci roku 2019, první setkání Katarze.  Akce se bude odehrávat v historické opuštěné budově ze 17. století. Prostory bývalého Nuselského pivovaru naposledy ožijí a umožní cítit a vidět synergii mezi hudbou a uměním. 

V noci 7.12.2019 budete mít možnost ponořit se do světa hudby v podání dvou začínajících umělců z německého Hamburku: Jonez a Fathia. Oba DJs budou hrát poprvé v České republice. Nová začínající hvězda hamburského techna Fathie měla nedávno možnost hrát se se světově uznávaným DJem Adamem Bayerem a nedávno vydala dvě nové skladby, Encoding / Decoding. Společně s Jonezem a Fathií se představí za českou hudební scénu DJ VILEM s jeho LIVE setem. Prostory pivovaru budou obohaceny o instalace českých umělců: Míry Macíka, Karolíny Vorlíkové, Verge, Marka Vavřince, Sabiny Falcmanové a Tomáše Pekárka.


Kombinace inovativních uměleckých děl a undergroundové hudby přivede publikum do zcela jiného vnímání tohoto unikátního prostoru a všechny umělecké instalace budou mít silný vliv na vytvoření vzrušující a kreativní atmosféry.

 
Středobodem tohoto nového druhu akce je Katarze, slovo, které pochází z řeckého slova Katharsis, což znamená očištění, nebo očista člověka. Cílem je sdílet lásku, inspiraci a respekt k techno hudbě, což vede k očištění emocí skrz umění, nebo ke změně pocitů, k obnově a navrácení. Cílem je čelit emocím, jako je lítost a strach, vytvořit atmosféru a prostor, kde mohou účastníci akce zapomenout na své těžkosti a odpočinout si. 

 

Facebook: https://www.facebook.com/events/580352582703022/

Publikováno 04. 12. 2019 v rubrice Hudba