Audioknihy za zvýhodněné ceny i zdarma nyní na audiotéce.cz: Zábava, dobrodružství či vzdělávání u vás doma

Co v současné době, kdy nás v mnohém omezuje šíření koronaviru, nejvíc postrádáte? Jsou to přátelé, možnost poznávat nová místa, chybí vám zdroje dobré nálady a pozitivní energie či příběhy s dobrým koncem? Zkuste je hledat na audiotéce.cz. Najdete mnohem víc, než čekáte. 

Audiotéka, největší distributor audioknih v České republice a poskytovatel stejnojmenné mobilní aplikace, na stávající mimořádnou situaci zareagovala hned několika vstřícnými kroky.  Až do 31. března nabízí svým uživatelům více než 300 titulů s 30% slevou. A další vybrané audioknihy pro děti i dospělé jsou v rámci speciální akce dostupné dokonce zdarma! Cíl je jasný: Co nejvíce lidem zpříjemnit čas, který teď více než kdy jindy tráví doma.  

Detektivky, horory, fantasy, pohádky, dobrodružné i humoristické romány, „young adult" čtení, biografie, poezie, odborná i populárně naučná literatura, příručky orientované na osobní rozvoj, výuku jazyků, audioprůvodci... a samozřejmě také povinná četba, jejíž znalost se studentům určitě bude hodit.  Díky osobité interpretaci známých herců a hereček je navíc celkový zážitek ještě intenzivnější. Z tisíců titulů na audiotéce.cz si vybere každý.  Žádné poštovné a balné, žádné hledání místa pro novou knihu v přeplněné knihovně. Jen radost. 

 

Kontakty

  

https://audioteka.com/cz/

 

 

Publikováno 26. 03. 2020 v rubrice Knihy