Spisovatel Robert Fulghum představí v plzeňském pivovaru knižní novinku Opravář osudů

Fanoušci světoznámého amerického autora Roberta Fulghuma se se svým idolem mohou osobně setkat v pondělí 2. října v prostorách pivovaru Plzeňský Prazdroj. Spisovatel zde od 17 hodin představí svoji novou knihu Opravář osudů

Setkání veřejnosti s Robertem Fulghumem proběhne v Konferenčním a společenském centru SECESE. Po uvedení knižní novinky Opravář osudů bude následovat diskuse s autorem a autogramiáda.

  

Novou knihu, kterou vydává na konci září nakladatelství Argo, si účastníci budou moci na místě zakoupit. Prodej knihy zajistí vydavatelství Kosmas. Vstupné na akci je zdarma.

V rámci návštěvy pivovaru Plzeňský Prazdroj mohou návštěvníci nasát pivovarskou atmosféru také na některé z prohlídkových tras - Pilsner Urquell či GAmbrinus, kde se dozvědí zajímavosti o historii pivovaru, která sahá do poloviny 19. století, ale i informace o výrobě piva ve 21. století.  Navíc v historických sklepích Pilsner Urquell, které jsou součástí prohlídky, se dodnes vyrábí pivo Pilsner Urquell tradiční metodou jako za dob prvního sládka.

 

ROBERT FULGHUM: OPRAVÁŘ OSUDŮ (ANOTACE)

George Novak přijede do Prahy, aby pátral po svých českých kořenech. Nakonec ale zjistí, že vlastně hledá odpověď na jinou otázku: Kdo jsem? Kdo si myslím, že jsem? A kdo je Vera, sousedka a přítelkyně plná pochopení, ale i tajemství? Georgeovi v jeho hledání nejvíc pomáhají nová setkání - s trochu záhadnou mladou ženou Luci Milenou nebo s bytostí, která mu předloží naprosto nečekanou nabídku. V hospodě U Devíti draků a ovce, místě pro rozhovory, otázky a odpovědi přímo stvořeném, nejde pak nejedna zápletka rozřešení.

Publikováno 25. 09. 2017 v rubrice Knihy