Focus Home Interactive a Spiders představují ve videu své nové RPG GreedFall

GreedFall je nejnovější RPG od Spiders, které je momentálně ve vývoji na PlayStation 4, Xbox One a PC. Hra GreedGall, která byla oznámena během „le What's Next de Focus" minulý týden, dnes odhaluje svůj první teaser, jenž poodhaluje roušku kulis ze 17. století a atmosféru plnou magie. Jak je z videa patrné, Greedfall usiluje o velice jedinečný vizuální styl inspirovaný barokním uměním střední Evropy 17. století, neboť obsahuje velkolepé scenerie vyvedené sytými teplými barvami s tmavými podtóny.  

Prozkoumejte svěží nový svět, ve kterém se - spolu s mnoha dalšími osadníky, žoldáky a lovci pokladů - vydáte na odlehlý ostrov přetékající magií, o kterém se proslýchá, že je plný bohatství a ztracených tajemství. Následuje náročná výprava opředená záhadami, ve které se ocitnete uprostřed neustále sílícího napětí mezi vpadnuvšími osadníky a místními obyvateli, které chrání nadpřirozené bytosti - manifestace světské magie ostrova.

 

Spiders se při vývoji hry GreedFall silně soustředí na klasické prvky RPG a navazují na své snahy o vytváření spletitých světů plných tajemství a výrazných postav. Hráčům nabízejí velkou míru svobody při plnění úkolů a misí, což bude možné hned několika způsoby - na výběr bude samozřejmě souboj, ale také diplomacie, klam či plížení. Ostrov GreedFall je živoucí svět, který se neustále vyvíjí. Vaše akce, od zdánlivě triviálních záležitostí až po ta nejdůležitější politická rozhodnutí, ovlivní jeho vývoj a také vztahy mezi různými frakcemi, které na ostrově vznikly.

„Studio Spiders díky GreedFall s potěšením obnovuje spolupráci s Focus Home Interactive, naším dlouholetým vydavatelem. Díky vztahu plnému důvěry a transparentnosti, který si pěstujeme, máme v tento nový projekt velkou důvěru - je ambicióznější než všechny naše předchozí tituly. Jen málo vydavatelů má možnost podporovat naprosto odlišné hry jako GreedFall a to nás utvrzuje v domněnce, že se nám s Focus Home Interactive podaří hru udělat tak, aby byl tento zážitek ve zcela novém světě jedinečný a zároveň nezapomenutelný," říká Jehanne Rousseau, ředitel studia Spiders.

GreedFall má vyjít v roce 2018. Více informací o hře přineseme v následujících týdnech.

Publikováno 13. 02. 2017 v rubrice Ostatní