Open Air Event: Katarze v Břevnovském klášteře

Katarze je jednodenní akce konající se v sobotu 22.8. 2020 v prostorách Břevnovského kláštera. Břevnovský klášter je nejstarším klášterem v Čechách založený knížetem Boleslavem II. a Svatým Vojtěchem 14. ledna 993.

Vize organizátorů zahrnuje respekt k historickým budovám a snahu o zdůraznění jejich jedinečnosti - Břevnovský klášter byl tedy dokonalou volbou.

Křídlo kláštera bude zaplněno díly mezinárodních umělců: Jana Dostála, Oscara Negreta, Karolíny Vorlíkové, Sonyi the Moon, Michala Motyčky a Martina Krupy. Ve venkovním prostoru bude spolu s pražskou DJ Teresi hrát řada umělců z Hamburku: ClapCodex, Sarah Fawkes, Hans Hammer a headlinerka Nina Hepburn.

Středobodem akce je katarze. Slovo, pocházející z řeckého pojmu Katharsis, který označuje vnitřní očistu člověka. Cílem akce je sdílet lásku, inspiraci a respekt k techno hudbě. Pohlcení způsobené propojením elektronické hudby a vizuálního umění vede k očištění emocí, ke změně pocitů, k obnově a navrácení k sobě samému.

Pokud jste vynechali první akci konanou v Nuselském pivovaru, určitě si nenechte ujít tuto akci.

Tentokrát se bude jednat o Open Air Event v časovém rozmezí mezi 14:00 a 22:00 hodinou. Zde si můžete zabookovat lístek.

Produkce Katarze upozorňuje všechny hosty, aby respektovali ostatní účastníky a brali ohled na to, že místo konání je důležitou historickou památkou.

Publikováno 11. 08. 2020 v rubrice Ostatní