Sergej Polunin… Up, Close & Personal

Dopřejte si privilegium přímo z tanečního parketu sledovat mistrovské vystoupení  Sergeje Polunina ve čtyřicetiminutovém sólu, inspirovaném legendárním tanečníkem a choreografem Václavem Nižinským. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost zblízka obdivovat Poluninovu schopnost vzdorovat gravitaci, hypnotizovat publikum prostřednictvím brilantního umění, fenomenální techniky a ve spojení s unikátní jevištní prezentací. Kdy? V pondělí 30. listopadu ve Foru Karlín na představení Sergei Polunin... Up, Close & Personal. Pouze jeden jediný večer v Praze!

Mimořádně intenzivní zážitek ze setkání se Sergejem Poluninem završí následná diskuse, při které se naplno projeví jeho zkušenosti, inteligence a smysl pro humor. Řeč bude o nejrůznějších tématech, například o budoucnosti tanečního světa, Sergejově podpoře nových talentů, o jeho herecké kariéře a především o něm samotném. O muži, kterého mnozí považují za nejlepšího tanečníka své generace.

Předprodej omezeného počtu vstupenek na představení Sergei Polunin... Up, Close & Personal začne v pátek 18. září v 9 hodin ráno na  www.ticketmaster.cz

Diváci ve Foru Karlín usednou ve speciálním kruhovém uspořádání, což ještě umocní intenzitu dojmů. Všechna aktuální protipandemická opatření budou samozřejmě respektována: ve Foru Karlín bude zajištěno maximálně bezpečné prostředí - včetně termokamery, dezinfekce rozmístěné v celém prostoru či regulovaného počtu návštěvníků, který umožní dodržovat doporučené rozestupy.

Vystoupení Sergei Polunin... Up, Close & Personal uvádí Serge Grimaux ve spolupráci se společností Poluninink.

Publikováno 10. 09. 2020 v rubrice Ostatní