Zahoď stud a probuď vášeň s novou kolekcí Puma Velvet Rope

Herzogenaurach, Německo (8. srpna 2017) - Po úspěchu jarní kolekce Swan Pack představuje společnost PUMA spolu s Kylie Jenner a tanečnicemi New York City Ballet novou kolekci Velvet Rope. Tato podzimní kolekce přichází s myšlenkou Velvet Rope, pomyslného lana, které dělí čekající frontu od prostředí prestižních klubů a barů. Každý se může rozhodnout, zda počká, nebo vystoupí z řady a užije si moment výjimečnosti s elegancí. 

Postoj kolekce Velvet Rope a myšlenku „DO YOU" perfektně ztvárňuje Kylie Jenner a tanečnice z New York City Ballet Olivia Boisson, Mimi Staker, Emilie Gerrity, Meagan Mann a Unity Phelan. Tato kolekce obsahuje inspirativní kousky pro ženy s odvahou, které porušují pravidla a následují své instinkty, aby našly své nejlepší já.

Dámská kolekce Velvet Rope dodává sebedůvěru v jakémkoliv prostředí prolínáním tréninkových a sportstyle produktů s technickými prvky. Prvek lana se objevuje na botách v podobě tkaniček i na apparelu v podobě zlaté linky. V paletě barev se mísí podzimní odstíny s kovovým nádechem: olivová a měděná, námořnická a stříbrná nebo černá v kombinaci se zlatou a růžovo zlatou. Použité materiály, od pevné Lycry až po měkký samet, dolaďují celkovou image luxusu, exkluzivity, úrovně a stylu.

Kolekce je propojena s kampaní „DO YOU", jež byla zahájena v srpnu 2016 a neustále se rozvíjí. Tato kampaň sdružuje ženy z různých oblastí, z nichž každá vypráví svůj příběh o statečnosti a sebedůvěře, aby inspirovala ostatní.

V kolekci Velvet Rope dominuje oblíbená bota Fierce Trainer na tanec či trénink se zpevněnou patou a flexibilní podrážkou pro dynamický pohyb do všech stran. Černé tréninkové legíny Everyday Train Graphic Tight se zlatým prvkem ze stahujícího materiálu a vyšším zpevněným pasem zdůrazňují ženské křivky. Sexy body Explosive Leotard s pružným pasem a pohodlným střihem horní části ze strečového materiálu je perfektním spojením módy a výkonu. Černá sportovní podprsenka PWRSHAPE Forever Bra se zlatým logem pro středně intenzivní cvičení dodává tréninku styl a perfektně doplňuje kolekci Velvet Rope. Prvky z tréninkové kolekce se prolínají do lifestyle kolekce, v rámci níž bota Suede získala nové barevné provedení černé a olivové společně se zlatými detaily.

Vybrané produkty kolekce Velvet Rope podzim/zima 2017 budou k dostání v prodejnách PUMA Concept Store v OC Palladium, A3 Sport, Sneakers Molo, Brands24, Urbanstore.cz, Indou, Footshop a na puma.com.

Publikováno 10. 08. 2017 v rubrice Ostatní