Galerie 90° v Černošicích hostí INDEED

Dne 26. 10. 2019 se v černošické Galerii 90° uskutečnilo otevření nultého ročníku výstavy s názvem "INDEED" uspořádané galerií GMBS, jejímž ústředním tématem je technika malby a znalost figury. 

Výstava "INDEED" si klade za cíl v následujících letech sdružovat vybrané české galerie prezentující nejvyšší kvalitu výtvarného umění. V premiérovém ročníku se v krásných moderních prostorách nově otevřené Galerie 90° představují 4 významní čeští zástupci figurativní malby, dřevorytu a restaurátorství uměleckých děl na akademické úrovni.

 

Ambicí této nové platformy je propojování akademického výtvarného světa s veřejností a potenciálními investory do umění skrze selekci uznávaných českých autorů a edukativních diskuzí na téma kvalita umění versus cena umění a investování do umění.

 

Na výstavě INDEED se prezentují tito umělci:

 

Radek Petříček

Boris Jirků

Radomil Klouza

Albinus Grammar

 

 

O občerstvení na vernisáži se postaral Monsieur Jonathan Bouchon a hudební doprovod zajistil DJ YA!.

 

Výstavu je možné navštívit pouze ve vybraných termínech: 1.10., 2.10., 9.10.

od 14:00 - do 19:00

 

 

5.11. v 19:00 se v Galerii 90 uskuteční komentovaná prohlídka výstavy INDEED. Na komentované prohlídce bude omezená kapacita a proto Vás žádáme si rezervovat místo pomocí emailu na friends@gmbs.cz. V případě vyššího zájmu budeme opakovat prohlídku ve více časech.

 

 

O galerii GMBS:

Skupina GMBS působí na evropském uměleckém trhu více než deset let. Začala jako nezávislá umělecká skupina nadšenců, kteří rádi organizují výstavy, přednášky a budují networking mezi uměleckou sférou a investory. Od roku 2018 se věnuje propagaci začínajících umělců mezi zavedenými galeriemi po celé Evropě a na světových veletrzích.

Publikováno 29. 10. 2019 v rubrice Výstavy