Výstava "Z očí do očí" od Jany Bergerové otevře nové perspektivy v Kavárně Co hledá jméno

Kavárna Co hledá jméno má tu čest ohlásit vernisáž nové výstavy "Z očí do očí", která přináší unikátní pohled do světa fotografie z očí talentované umělkyně Jany Bergerové. Vernisáž se koná dne 15. února 2024 v 18:00 a veřejnost je srdečně zvána k účasti. Jana Bergerová, talentovaná fotografka s vášní pro lidskost a emotivní záznam okamžiků, představí své nejnovější dílo ve výstavě, která potrvá až do 20. března 2024. Výstava "Z očí do očí" slibuje nezapomenutelný zážitek pro všechny milovníky umění a fotografie.

Janina práce je proslulá svou autentičností, která z ní činí jednu z nejzajímavějších fotografů současnosti. Její díla přinášejí pohled do nitra lidských emocí a příběhů, zachycují pravdivost každodenních okamžiků a podněcují k hluboké reflexi.

"Svět vidím krásnej, a díky tomu tvořím, díky tomu fotím, díky tomu žiju. 

Autenticky, jednoduše, pravdivě. 

A tuhle jednoduchou esenci snad umím zachytit. 

V jednom okamžiku. 

A s lehkostí.

A když zrovna nefotím, to je celkem málokdy, nepíšu, neposlouchám hudbu nebo nečtu, což dělám dost často, nejsem obklopena jedním nebo hned všemi třemi svými dětmi, s velkou pravděpodobností mě najdete ve vodě, na stěně, v lese, válet se v trávě a nebo čučet do nebe.

A miluju kafe. Červené víno. Srdečnost. Slova. A ticho."

Výstava "Z očí do očí" představuje nejen fotografické dílo, ale i silný výraz lidského spojení a porozumění. Každý snímek Jany Bergerové nese s sebou kousek příběhu, který oslovuje a inspiruje diváka k úvaze nad vlastními zkušenostmi a emocemi.

Přijďte se připojit k vernisáži výstavy "Z očí do očí" v Kavárně Co hledá jméno dne 15. února 2024 v 18:00 a objevte krásu a hloubku lidského vyjádření prostřednictvím objektivu Jany Bergerové.

Publikováno 01. 02. 2024 v rubrice Výstavy