Kluby

  • Hvězda reggae Alborosie se vrací po 6 letech s novou deskou

    Vážná hudba má v Praze své jaro, reggae má od letošního roku svůj podzim. Koncertní seriál v Lucerna Music Baru odstartuje 29. září jamajský Gyptian, ve čtvrtek 3. listopadu se po šesti letech představí v Praze jedna z největších hvězd evropského reggae - italský Alborosie! Přiveze si s sebou nejen vlastní kapelu Shengen Clan, ale také zbrusu nové album Freedom & Fyah, které letos již představil na mnoha velkých evropských festivalech. 

    více
  • Damian Marley již příští týden v Lucerně

    Do největšího reggae koncertu v dějinách Prahy zbývá už jen několik dnů a v prodeji je posledních pár desítek vstupenek. Damianu Marleymu budou v pondělí 29. 8. ve velké Lucerně předskakovat pražští rezidenti Sista Carmen, Ucee a Fyah Son Bantu. Oficiální afterparty proběhne poté v Lucerna Music Baru, kde vystoupí vícero domácích i zahraničních hostů.

    více
  • Pražská stand-up show Billa Baileyho - Mannyho z Black Books - se blíží!

    Skvělý britský herec a stand-up komik Bill Bailey se v rámci evropského turné vrací podruhé do Prahy, kde 26. září vystoupí ve Velkém sále pražské Lucerny se svojí novou show Limboland. Vystoupení pohotového a vtipného komika, který se i na „těžké" věci života umí podívat s ironií a patřičným nadhledem, se po celém světě setkává s nadšenými reakcemi publika i příznivým ohlasem kritiky. 

    více
  • Temný princ elektroniky Felix Laband přijede 11. 8. do Prahy

    Praha se v srpnu dočká temné elektronické párty v režii jihoafrického umělce Felixe Labanda, který představí 11. srpna v Lucerna Music Baru své nové album Deaf Safari. Laband v Praze uvede unikátní live show, kterou doprovází projekce vizuální umělkyně Kerry Chaloner. Večer odstartuje svým setem producent a DJ Jon Kennedy. 

    více
  • Stroy pokřtí v pondělí v Lucerna Music Baru nový videoklip

    Při poslední velmi vydařené návštěvě Lucerna Music Baru Stroy pokřtili své EP Like It Or Not, které natočili v Los Angeles s legendárním producentem Alainem Johannesem (Queens Of The Stone Age, Chris Cornell, Eagles Of Death Metal). V pondělí 27. června půjde rovněž o křest - konkrétně videoklipu na skladbu Undead, kterou najdete na výše zmíněném EP. Velkou změnou v kapele je post baskytaristy - do kapely se vrátil zakládající člen Marek Bero. „Uslyšíte premiérově i nový materiál, který budeme na podzim chtít hodit na desku, takže se máte na co těšit!", zve na koncert frontman Stroy Michal Skořepa. 

    více
  • V červenci do Prahy poprvé zamíří newyorští We Are Scientists

    We Are Scientists, power popová dvoučlenná kapela z Brooklynu v New Yorku, vydala v dubnu své páté album nazvané Helter Seltzer, které podpoří velkým turné, v jehož rámci 26. 7. vystoupí premiérově v pražském Lucerna Music Baru. Vstupenky za 390,- Kč + poplatky budou k zakoupení od 9. 5. 9:00 v pokladně a na webu Lucerna Music Baru a v předprodejích GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal a Eventim. Na místě v den koncertu pak za 490,- Kč.

    Nová deska We Are Scientists vyšla na labelu 100% Records (na CD, digitálně a na limitovaném modrozeleném vinylu) a předcházel jí singl Buckle, bombastická úvodní písnička z alba.

    více
  • Islandští Árstídir vystoupí už v úterý v Lucerna Music Baru

    Islandská skupina Árstídir se po roce vrací do Prahy. Své baladické skladby představí českým fanouškům v úterý 3. května v Lucerna Music Baru.

     

     

    více
  • Nový kubánský objev producenta Orishas v květnu poprvé v Česku

    Kubánská rapperka, zpěvačka a flétnistka Yaite Ramos vystupující pod pseudonymem La Dame Blanche poprvé zavítá do České republiky. V sobotu 28. května představí v pražském Lucerna Music Baru společně se svou kapelou ještě horké debutové album „2", které vyjde 16. května. 

    více
  • SWANS v Lucerna Music Baru

    SWANS, kapela, která si za prvních patnáct let svojí existence (1982-1997) vydobyla status kultu a legendy a za níž by fanoušci rádi dali kus masa z vlastního těla. Kapela, která se pak na víc než dekádu uložila ke spánku, aby se v roce 2010 znovu zrodila v ještě větší síle a oslovila svojí hudbou další generaci posluchačů. Kdo zažil zvukový očistec a současně neopakovatelnou naléhavost koncertů SWANS právě v posledních letech, už nikdy nezapomene. Triumfální návrat, vynikající poslední dvě alba… dá se vůbec ještě udělat další krok, jenž by dával smysl? Seskupení okolo impozantním způsobem „stárnoucího“ Michaela Giry přichází v květnu 2014 s novým albem To Be Kind, jež se podobně jako jeho tvůrci vzpírá zařazení do jakýchkoliv kategorií. Nezničitelní inovátoři servírují posluchačům opět více než dvě(!) hodiny hudby na ploše vinylového trojalba (případně dvojitého CD). Co můžeme od SWANS v roce 2014 naživo…
    více
  • HAPPY DANCING PARTY 13.7.2012

    Zaběhnutá akce HAPPY DANCING míří na nové místo, do nově zrekonstruovaného klubu LUCKY LUCKY na pražském Smíchově (Nádražní 76, Praha 5). Za pultem se objeví resident této klubové noci DJ SWEDER, který si tentokrát přizval svého kolegu říkajícího si DJ PAUL NEWMAN, jež byl na akcích HAPPY DANCING také slyšen. Vstupné je samozřejmě ZDARMA, akčním drinkem večera CUBA LIBRE jen za 88,- Kč . CO JE HAPPY DANCING? Taneční party, kde DJs hrají pro lidi tu nejkvalitnější taneční klubovou muziku současnosti i let minulých. Celý večer je po produkční stránce složen tak, aby si každý clubber přišel na své. Během této klubové noci je možno zaslechnout příjemné songy s vokály i bez nich, energický house či známé klubové hitovky v netradičních kabátech. S tímto konceptem není problem se přizpůsobit takřka jakémukoliv klubovému publiku a díky tomu HAPPY DANCING slaví čím dál víc své úspěchy jak v Praze, tak na ostravsku,…
    více
  • ZOOM Chapter #2 presents FIRST STATE

    Po úspěšném prvním vydání s headlinerem Wippenbergem si SaSaZu a Kick da Night pro Vás nachystali druhou kapitolu párty ZOOM! Převleky, masky, super hrdinové, super zloduchové, super síly a další komiksové vlastnosti budou opět doprovázet noc 8. června v klubu SaSaZu. Hudebně i tentokrát můžete očekávat silný line-up, v čele se zahraničním hostem z Holandska jménem First State!First State stojí za mnoha hity jako 'Maze', 'Skies on Fire', 'My Sanctuary', nebo 'Falling', který zařadil Tiesto na jeho kompilaci 'In Search Of Sunrise' a stal se tak trackem který vystřelil duo First State do povědomí světové taneční scény. Následovali remixy pro velikány jako Armin van Buuren nebo Dash Berlin. Poslední dobu jsou jejich "Bashupy", které kombinují dva tracky do jednoho, našli oblibu mezi těmi největšími DJskými hvězdami. Dále se za DJským pultem vystřídá Bon Finix, Michael C, duo Crossryders a Sony…
    více
  • Mark Mulholland & Craig Ward (ex dEUS) @ ROXY Late Night Acoustic Chill Out Showcase

    Po lednové pauze se projekt ROXY Late Night Acoustic Chill Out Showcase v únoru vrací v plné síle. Na pilotní díl, v jehož rámci zahráli v komorním prostředí Chill Outu klubu ROXY Zdeněk Bína s Janem Urbancem v únoru navážou hned dva akustické koncerty zajímavých domácích i zahraničních jmen slibující díky prostorovým dispozicím Chill Outu bezprostřední kontakt s interprety. Druhé únorové vydání ROXY Late Night Acoustic bude patřit duu zkušených muzikantů, kteří během své kariéry hrají nebo hráli v celé řadě zajímavých projektů a jejichž záběr jde od folku až po experimentální rock. Mark Mulholland a Craig Ward společně tvoří už od teenagerských let a - jak sami říkají - po svém navazují na Britskou folkovou tradici reprezentovanou jmény jako Davey Graham nebo Bernt Jansch. Jak již bylo naznačeno oba muzikanti jsou také aktivní i v dalších projektech. Mark Mulholland má na svém kontě dvě sólová alba (The Devil on the…
    více