Ostatní

  • Provoz portálu Opery Plus zachráněn

    Největší český portál v oblasti opery, klasické hudby a tance, Opera Plus, obnoví svou činnost.

    Původní rozhodnutí ukončit provoz Opery Plus bylo oznámeno 27. dubna 2018, důvodem byl razantně seškrtaný grant ministerstva kultury. Portál obnovuje aktivitu od 3. září 2018 poté, co získal prostředky na provoz s pomocí soukromých sponzorů a vznikl jeho nový pracovní tým.

     

     

    více
  • Střecha Paláce Lucerna se na 15 dnů promění v zelenou louku

    Projekt Louka nad Lucernou, za nímž stojí Ondřej Kobza, Petr Plewka a architekt Petr Hájek, otevírá dnešním dnem nově upravené střešní prostory Lucerny. Na 1000 m2 bude mít veřejnost až do 11. září 2018 vždy od 12.00 - 20.00 hod. možnost projít se po umělé trávě, nakrmit slepice, kozy i králíky, prohlédnout si ptactvo ve voliéře, přivonět k lučnímu kvítí i poslechnout si dvacetiminutová klavírní intermezza (denně, 17.00 až 20.00 hod.).

    více
  • LASVIT VYHRÁL V MILÁNĚ “DESIGNOVÉHO OSCARA”. KABARET MONSTER ZÍSKAL OCENĚNÍ MILANO DESIGN AWARD 2018

    Jeviště Teatra Gerolama, kde probíhá výstava české společnosti LASVIT, zdobí ode dneška i soška dřevěného koně. Odborná porota vybírá mezi jednotlivými prezentacemi tu, která nejlépe vystihne současný design a přesvědčí také o budoucí vizi a konceptu. V rámci milánského týdne designu se představilo více než 1500 dalších vystavovatelů.  

    více
  • PRESTIŽNÍ FRANCOUZSKÝ MAGAZÍN OCENIL KOLEKCI YAKISUGI

    České sklo sklízelo úspěchy na světoznámém veletrhu interiérového designu Maison et Objet v Paříži. Kolekce váz a skleniček Yakisugi učarovala francouzskému magazínu Intramuros, který ji pasoval mezi top 5 nejlepších produktů celého veletrhu.

     

    více
  • The Weekend představuje svou debutovou kolekci Puma

    Herzogenaurach, Německo (16. srpna 2017) - Abel Tesfaye a.k.a The Weeknd, tvůrčí spolupracovník a globální ambasador PUMA, představil svou očekávanou debutovou kolekci PUMA. The Weeknd je připraven ukázat světu nové styly, které odrážejí jeho osobitý styl spojený se sportovně inspirovaným designem PUMA. Některé z klíčových outfitů odhalil nedočkavým fanouškům již během svého světového turné Legend of the Fall Tour 

    více
  • Four Seasons Hotel Prague a Bazaar Charity uspořádaly charitativní večeři za účasti Manolo Blahnika

    Praha, 9. srpna 2017 - Nadační fond Bazaar Charity a hotel Four Seasons Hotel Prague uspořádaly charitativní večeři u příležitosti výstavy slavného návrháře Manolo Blahnika The Art of Shoes, která bude v pražském Museu Kampa zahájena 11. srpna a potrvá až do 12. listopadu. Součástí večera byla i tichá dražba nejen uměleckých objektů či oblečení z kolekcí současných českých návrhářů, ale také originálního made to measure páru bot od samotného Blahnika, jenž se večeře rovněž zúčastnil. Dary do dražby poskytl i hotel Four Seasons, a to včetně pobytu ve své sesterské pobočce v Miláně a Petrohradě či ošetření v AVA Spa. 

    více
  • Zahoď stud a probuď vášeň s novou kolekcí Puma Velvet Rope

    Herzogenaurach, Německo (8. srpna 2017) - Po úspěchu jarní kolekce Swan Pack představuje společnost PUMA spolu s Kylie Jenner a tanečnicemi New York City Ballet novou kolekci Velvet Rope. Tato podzimní kolekce přichází s myšlenkou Velvet Rope, pomyslného lana, které dělí čekající frontu od prostředí prestižních klubů a barů. Každý se může rozhodnout, zda počká, nebo vystoupí z řady a užije si moment výjimečnosti s elegancí. 

    více
  • Hartig Ensemble a Musica Florea chystají premiéru: roztančený Mozart již 29. června

    Po loňské úspěšné premiéře empírového Beethovenova baletu Prométheovi lidé, aneb Moc hudby a tance se tvůrčí tým obrací k taneční hudbě Wolfganga Amadea Mozarta. Premiéra projektu, který společně uvedou Hartig Ensemble - Tance a balety tří století a orchestr Musica Florea ponese souhrnný název Mozartiana a uskuteční se 29. června 2017 opět ve dvoraně Lichtenštejnského paláce v Praze, kde vyroste Florea Theatrum: unikátní mobilní divadlo využívající principů barokní divadelní architektury. 

    více
  • Víkendový tip: Červnové Art Safari 32 – Hostina (především pro oči) ve Studiu Bubec v Praze-Řeporyjích

    Tradice oblíbených uměleckých festivalů Art Safari pokračuje! Art Safari

    s pořadovým číslem 32 a podtitulem Hostina se ve Studiu BubecPraze-Řeporyjích koná o víkendu 17. a 18. června. Hlavním tématem tentokrát bude, jak už název předznamenává, jídlo. 

    více
  • První dva modely bot PUMA FENTY by Rihanna Creeper roku 2017 už jsou tady, dlouhé čekání skončilo!

    Bílé kožené tenisky s charakteristickým černým pruhem jsou doplněny sestřičkami - černými Creeper Cracked Leather, které mají opravdu efekt popraskané kůže vytvořený pomocí patentované technologie.

    více
  • Tip na výlet pro dospělé, děti i školní skupiny: Expozice v českokrumlovských klášterech jsou zdrojem poučení a zábavy

    Unikátní komplex středověkých klášterů v Českém Krumlově nabízí jedinečnou příležitost nahlédnout do minulosti, atraktivní a srozumitelnou formou poznat středověký klášterní život.  

    více
  • Focus Home Interactive a Spiders představují ve videu své nové RPG GreedFall

    GreedFall je nejnovější RPG od Spiders, které je momentálně ve vývoji na PlayStation 4, Xbox One a PC. Hra GreedGall, která byla oznámena během „le What's Next de Focus" minulý týden, dnes odhaluje svůj první teaser, jenž poodhaluje roušku kulis ze 17. století a atmosféru plnou magie. Jak je z videa patrné, Greedfall usiluje o velice jedinečný vizuální styl inspirovaný barokním uměním střední Evropy 17. století, neboť obsahuje velkolepé scenerie vyvedené sytými teplými barvami s tmavými podtóny.  

    více
Na začátek « 1 2 3 4 5 7 10 13 » Na konec